Shaw Blades всі треки

На даній сторінці вам надається можливість завантажити або прослухати пісні «Shaw Blades» Для того щоб завантажити композиції в MP3 виконавця «Shaw Blades», Вам необхідно клікнути на кнопку «Завантажити». Для прослуховування пісень вам потрібно натиснути на клавішу «Слухати»

Слухати пісні Shaw Blades

  1. The Sound Of Silence
  2. California Dreamin´
  3. Summer Breeze
  4. For What It’s Worth
  5. Day Tripper
  6. California Dreamin' 2:44
  7. I Am A Rock
  8. Lucky Man
  9. Time Of The Season
  10. Your Move
  11. Dirty Work
  12. My Hallucination 4:43
  13. Dance With me
  14. The End
  15. On A Carousel
  16. I'll Alway Be With You
  17. Come to Be My Friend
  18. Don't Talk to Me Anymore
  19. I Stumble In
  20. Blue Continental
  21. Down That Highway
  22. How You Gonna Get Used to This
  23. The Night Goes On
  24. I Can't Live Without You
  25. High Enough (acoustic)
  26. For What Its Worth (Buffalo Springfield)
  27. Sound Of Silence (Simon & Garfunkel)
  28. I'll Alway Be With You (Album Version)
  29. For What It's Worth